ASTRO Krant

Leeuw: 24 juli t/m 23 augustus

Ja, ik wil eenmalig mijn horoscoop ontvangen op mijn GSM. Voor deze service betaal ik € 0.25 per ontvangen bericht.
De Leeuw is een sterke persoonlijkheid. Hij beschikt over veel wilskracht. Als hij eenmaal een besluit genomen heeft, dan is hij hier niet gemakkelijk van af te brengen: hij zal blijven proberen zijn doel te bereiken. Hij is een harde werker, die in staat is om anderen te laten doen wat hij wil. Dit kan er echter toe leiden dat hij anderen gaat manipuleren.

Hij staat graag in het middelpunt van de aandacht. Hij heeft daar ook een zekere flair voor, alhoewel dat soms wat misplaatst overkomt. Hij is een gevoelig en warm mens, trots en met zelfrespect. Hij sluit geen compromissen: zijn zelfrespect is voor hem net zo belangrijk als het respect van anderen. Eerlijkheid en openheid staan bij hem voorop.

Tijdens zijn leven kan hij, dankzij zijn persoonlijkheid en zijn harde werken, meermalen in een leiderspositie terecht komen.
De Astrokrant wordt gemaakt door Targetmedia en de interpretaties van Astro Media astrologen. 'De astrologie is er niet om de beslissingen voor u te nemen, maar om u informatie te verschaffen waardoor u verstandige besluiten kunt nemen'.

vorige pagina