ASTRO Krant

Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober

Ja, ik wil eenmalig mijn horoscoop ontvangen op mijn GSM. Voor deze service betaal ik € 0.25 per ontvangen bericht.
De Weegschaal is een warm en gevoelig persoon, die de beschikking heeft over een sterke wilskracht. Voor hem is gezelschap van anderen belangrijk. Buiten "de groep" vallen is een verschrikking voor hem. Hij zal over het algemeen vrij ver gaan in zijn inspanning om erbij te horen.

Voor hem zijn harmonie en rust kenmerken van een goede relatie. Hij heeft oog voor schoonheid en verhoudingen en hij houdt van mooie zaken: mensen, dingen, kunst en cultuur. Lelijkheid - of dit nu uiterlijk is of innerlijk - roept bij hem afkeer op. Dit teken heeft echter ook een andere kant: sommige mensen hebben juist een hang naar het opzoeken van confrontaties en competities, zowel in spelvorm als in het dagelijks leven.

Hij is sterk in het helder weergeven van een probleem en de meerdere kanten hiervan. Dit maakt hem zeer geschikt als bemiddelaar of adviseur. Vraag echter niet aan hem om snel een beslissing te nemen: juist doordat hij alle kanten van een zaak ziet, wil hij deze rustig door kunnen denken voordat hij een beslissing neemt.
De Astrokrant wordt gemaakt door Targetmedia en de interpretaties van Astro Media astrologen. 'De astrologie is er niet om de beslissingen voor u te nemen, maar om u informatie te verschaffen waardoor u verstandige besluiten kunt nemen'.

vorige pagina